Consultancy

www.sanruth.com

Manuscriptbeoordeling

De schrijversvakschool wordt vaak benaderd om manuscripten te beoordelen. Zoek je redacteurs om je werk te lezen en van constructieve feedback te voorzien, aanwijzingen te geven bij verschillende genre uitgaven en je te begeleiden naar een publiceerbaar stuk? Bij elk manuscript zijn er drie redacteurs die allen onafhankelijk hun bevindingen geven op jouw werk. De beoordeling is deskundig, helder en aan het eind bondig samengevat.

Editing van fictie en non-fictie teksten

Heb je teksten liggen waarbij je nog twijfelt of die publiceerbaar zijn. Weet je niet zeker of je de juiste spelling toepast in zowel Engels als het Nederlands? We corrigeren je tekst of geven interpretaties bij Engelse documenten die vertaald moeten worden in het Nederlands of andersom, in het Engels naar het Nederlands.

Brochures, websitetekst, gedenkboeken

Naast de korte cursussen die we verzorgen schrijven we zelf ook promotiemateriaal voor je organisatie of bedrijf. Je bent gewend in jargon te schrijven, waardoor je de doelgroep vaak mist. Geen tijd om teksten te schrijven naast de werkzaamheden van het bedrijf? We werken snel en efficiënt. Nemen interviews af, gebruiken archiefdocumentatie, schieten foto’s en begeleiden tot aan de druk en distributie.

Comments are closed.